Krakus – konserwator do lodów

Dla tradycji i włoskiego designu

Zakres temperatur: -7°C…-20°C
Liczba cylindrów na lody: 8
Czynnik chłodniczy: R290
Agregat: wewnętrzny

O Krakusie

Krakus to konserwator do lodów typu pozzetti, łączący w sobie tradycyjne wzornictwo z ekskluzywnym i nowoczesnym włoskim designem. Stosowane w tym typie konserwatora pojemniki o okrągłym przekroju, przywołują skojarzenie ze studzienkami, co w języku włoskim brzmi “pozzetti”.

Najlepsze warunki
dla Twoich wyrobów

Ten rodzaj witryny do lodów jest coraz częściej stosowany – zwłaszcza przy sprzedaży lodów rzemieślniczych – zarówno w lokalach stacjonarnych, jak i punktach mobilnych. Powstające w oparciu o naturalne składniki lody rzemieślnicze, wymagają przechowywania w warunkach, które pozwolą zachować walory smakowe, świeżość i odpowiednią konsystencję deseru. Wybierając konserwator do lodów Krakus masz gwarancję, że Twoje lody mają zapewnione najlepsze, bezpieczne warunki, a lokalowi nadasz niepowtarzalny, vintage’owy klimat.

Przegląd zalet

Specyfikacja

DANE TECHNICZNE POSZCZEGÓLNYCH MODELI

Nazwa urządzenia

Krakus
Wymiary zewnętrzne
[szer. x gł x wys.]
1210x750x1210 [mm]

Liczba pojemników na lody

8